Monday, February 24, 2014

Tupperware Lovers

Jom kite cuci mata...
sapa-sapa nak order, PM je...mamasue akan bg special price
sesiapa yang nak kutu-kan barang-barang tupperware pun boleh...nanti kita cari orang utk cukupkan corrum...
alang-alang dah beli mahal2, boleh jadi ahli terus...lagi banyak bonus lain yg blh dapat...
http://e-tupperware-online.blogspot.com/



















mana-mana item yg murah bulan ni, takkan sama offernya dgn bulan akan datang...
jadi, mana2 yg berkenan tu, jgn tunggu2 lg...bulan depan belum tentu offer bagi item yang sama....
PM  mamasue @ 012 624 2949

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails