Wednesday, February 5, 2014

BOTTOMLESS

ni baru kali ke 3 mamasue mkn nandos my whole life...
since today gi mkn dgn kwn2, so mamasue join je
nak order, tak tau plak nk order apa...turutkan saje
yg mcm dlm gambar tu is 2 whole chicken...
waiter letak je pinggan atas meja....ZAP!ZAP!ZAP!....tinggal seketul je
lapar betul...almaklum, lambat sikit nk siap
yg secoit gambar mangkuk belah kanan tu ialah butter rice...
rasa mmg mcm butter rice, tak de rasa lain
pastu order grilled vege,wedges,aiskrim...semua tu tak dan nk amik gambar...
kelaparan dan kelahapan melanda 
sos plak...mebi geng2 dah tau, masam...pedas mcm mana pun, tetap masam tu ada
org mexico agaknya suka masam2 ni...
the best part is, mamasue belajar perkataan baru "BOTTOMLESS"
rupanya maksudnya...air tu boleh di REFILL....
korang semua tahu dah ke???ke mamasue sorg je yg baru blaja???ngehngehngeh....better late then never

3 yg dah komen:

Fiza Nazri said...

uit, bottomless la.. free refill.. hikhikk

MAMASUE said...

Fiza Nazri...nampak sgt mamasue br belajar...so nk ajar org,baik mamasue betulkan dulu =)tq ye

mama_izz said...

oder air bottomless ye... better then never...kih kih kih

Related Posts with Thumbnails