Wednesday, February 12, 2014

akal di lutut atau lebih bawah lagi...

gambar ni mamasue snap dr tingkap atas bilik...
mlm tu mamasue balik kerja mcm biasa....elok je smp depan rumah....aiihhh?sapanye keter ni???
betul kan ni umah sendiri? dah tu keter sapa yg park mcm rumah dia ni?
hon punya hon punya hon...tak kluar2 pun owner keter ni
darah dah menyirap ni
U REALLY MAKE BY BLOOD GO UPSTAIRS NI!
mamasue ckp kt papa, kite block je keter dia...biar dia tak blh kluarkan keter tu tanpa panggil kita
mamasue tya2 pd jiran sebelah, jiran kate,masa dia balik umah maghrib tu, tak perasan pun keter tu...mesti baru2 lagi....
papa pun mcm tak tenteram je....dok ulang alik kt luar tu
sampai la ke pukul 1020 mlm gitu...br la pompuan tu dtg dgn anak dia 2 org kot...
dok ckp sori...sori....
SORI NAIK LORI LA OI....OTAK TERTINGGAL KT RUMAH KA!
papa pun terus alih kan keter bg org tu keluar, katenya kesian kt org tu dgn anak2 dia sambil dok sori2...
dgn mamasue mmg tak mkn la sori tu...mamasue dok jegil je bijik mata kt dia sambil dok geleng2 kepala
ye la...nak marah pun tak blh sbb papa bt diam...
ape komen korang kalau jd mcm ni???

2 yg dah komen:

Nafira usof said...

Kalo saya pon bengkek jugak. hehehe.
baca n3 nih pon dh rasa geram jer dalam hati. kihkihkih.

Jiha said...

hahahaha...selalu gak gini bila balik kampung mesti ade je yg park kete dalam PORCH rumah kitorang tau..asben geram, dia block terus..dah terkedek2 budak tu dtg nk amik kete..say sorry..anak jiran depan rupanya..tapi jarang ada tu yg taktau.. penah lain hari lak, tah sape punya sedara park dalam porch gak..tu satu laa bingai..dh la tak say sorry, trus blah mcm tu jer..takde sivik langsung..klu sy, mmg sy akan block gak..biar dia rasa apa yg kita rasa..bkn kedekut parking..tapi agak2 laa nk parking kt mana..punya byk tmpt lain kan..hoh panjang laa plak komen..heheh

Related Posts with Thumbnails