Monday, January 27, 2014

it has been quit sometime

it has been quit sometime since mamasue punye last update...
apsal ntah...terasa mcm tak ada apa pun nak update...
or sometime, mamasue away dr ofis berminggu-minggu
sbb kt ofis je la yg mamasue dpt nk update kt blog ni
so today, mamasue just nk upload je gambar2 mana yg mamasue rasa nak share since my last post
 ni roomate mamasue masa mamasue kene Sintok, untuk kursus nov tahun lepas
 ni plak sijilnya after 3 minggu mamasue kt Sintok tu...huh...mau nanges duduk kt sana...lama gila
 ni plak kekonon konvo lepas kursus tu untuk nak amik sijil kt atas tu 
 ni plak guru besar skolah rendah kakak dhiya...masa ni mamasue baru nk beli baju,tudung and etc...time ni mmg dah commit la nk hantar kakak dhiya kt skolah ni
 ni la anak2 mamasue ....=P
 si naughty medina...
 the pretty kakak...tgh selfie
 ni plak gambar masa mamasue balik kmpg papa baru ni...kt pantai sri tujuh...usually ke sini utk main layang2...angin mmg kuat gila....sng je layang2 tu nak terbang...tgk mcm kt dlm gambar tu, medina pau papa utk kite baru...
 happy la konon after dh dpt kite sendiri
 kite sorang satu...yg besar sket tu kite kakak, yg kecik tu kite medina
 berdua beranak 
 berdua partner in life
 mmg mamasue payah la nk dpt pegang kite ni...
 ni plak gambar mak mertua dan adik ipar mamasue
 yg oren tu bapak mertua mamasue
 akhirnya bile tgk org lain seronok main pasir, baru la mamasue dpt pgg kite dia




 dpt gak akhirnya mamasue ke wakaf che yeh ni....even papa org kelantan,dia pun baru 1st time
 buah pelam....huih....byk gila...tak tau la whether kt bwh tu ada papan penaik ke tak...
 ni plak gambar kakak dhiya on her 1st day to skool...
 wajib posing atas rumput yg kekangkang kera ni
 ni masa dah smp kt skolah...kt kompaun kantin...rupanya, tak ramai mana pun budak skolah kt situ...muat je semua budak kt situ
 dhiya dlm kelas...looks fine so far
 ni lg gambar selfie dhiya...setelah dia tekad nk pki tudung...alhamdulillah
ni masa mamasue kene ke Penang...selfie dgn member...tgh sangap la maknenye ni...(pipi mcm epal...!)
masa ni, dah kul 11 lebih malam...meeting ni lanjut smp la kul 12 lebih...so mamasue snap la gambar2 org ngantuk + tak puas ati...=P
last skali, gambar ear cap utk fon mamasue...mamasue beli online je...cinonet ni, harge dia rm13...dlm gambar masa nk beli tu, tak sangka la plak sebesar ni, skali bile dh letak kt fon, besarnya kuda ni terlekat kt atas fon...rm13 nye psl, pki je lah...=P

nt mamasue janji akan update lg....bye geng!

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails