Monday, September 9, 2013

akhirnya...cita-cita dhiya tercapai

untuk ramai yang tak tahu, ni lah antara cita-cita anak sulung mamasue dah bertahun-tahun...
nak jadi FLOWER GIRL
wedding kazen mamasue 7 sept 2013 baru ni, mamasue offer anak sendiri untuk taburkan bunga
berhari-hari sebelum tu dhiya dah practise tabur bunga...
ada mcm balerina pun ada gayanya...
mamasue kate, 'bunga tu tak yah nk tabur tinggi2, tabur rendah2 je....pastu jgn amik byk sgt, amik sikit2 je...', dan beribu-ribu pesanan lain yang mamasue remind kat dia...
ye lah...almaklum  first time...pulak tu, wedding org...huhuhu
 baju ni kazen dhiya pinjamkan...mamasue just tambahkan manik sket2 je...
 dah mcm baju ngantin...
 ni lah pelaminnya...cantekkan? pakcik mamasue yg ilhamkan...dgr kate, ramai yg dah book design ni

flower girl wajib kena make-up...
 yg ni pun tak nak ketinggalan...menganga-nganga mulut lepas pakai lipstik



  
 mamasue as flower girl manager (lantik diri sendiri) tgh readykan flower girls ni...





 medina tetiba terkejut bila kompang start...terus minta dukung...aisehmen...
 sib baik tak de sape tergolek masa turun slop ni...

 lahu betul si dhiya ni jln...even dah pesan byk kali kene jln slow mcm pengantin...


 masa ni kakak dhiya dah start tabur bunga...tapi dia tabur ciput2 je...dah la ciput, dhiya tabur, medina gi kutip pulaaaaakkkk!




tak blh nk betuikan gambar ni...telengkan je la kepala =P
the aunties and uncles...


3 yg dah komen:

iera said...

tomeinye dhiya n medina..hihi..apepun cita2 dhiya dah termakbul.hahaha

Atia Adina said...

comel sangat dhiya ... medina pun

aieesha.salleh said...

sukanya dhiya :) mesti fefeeling princess gitu

Related Posts with Thumbnails