Friday, August 16, 2013

meteor shower

malam yang dikatakan akan berlakunya meteor shower baru2 ni mamasue n family still ada kt kg lg
kul 11 je kitorang (except dhiya) dah standby kt luar...konon tak nak terlepas peluang lah....
tapi tak nampak apa2 meteor pun....or anykind of benda yg lalu mcm meteor
just terperasan yang bintang tu ada mcm lebih byk dr biasa...or mebi selama ni tak pernah nak dongak ke langit pun
masa berita tghari yg bgtau psl meteor shower ni, dhiya dah tya mcm2....ape benda meteor ni...
then,ada gak mamasue n adik2 ipar borak psl peristiwa meteor pernah jatuh kt russia tu...
then, that night...
dhiya: mama, lepas kita balik KL esok, kite terus gi Hong Kong nak...?
mamasue: (heeee budak ni, tak abes2 dgn Hong Kong Disney Land dia...) nape nk gi Hong Kong?
dhiya: (dgn muka yg mcm risau+takut) dhiya takut meteor tu jatuh kt Malaysia

p/s: ade gak org yg takut dlm ramai2 org excited nk tgk meteor shower


2 yg dah komen:

Atia Adina said...

amboi ... jauh nak selamatkan diri ... hehehe

iera said...

hahahhaa..kelakar la dhiya ni..sakit perut duk gelakkan si dhiya ni.hahahhaha

Related Posts with Thumbnails