Wednesday, July 3, 2013

make-up oh make-up

bila dah kata anak perempuan tu, mmg tak blh lari lah dari suka ber-make up
padahal mamasue ni bukannye jenis pakai make up apa sgt pun
mamasue pki pun just tak nk muka ni nmpk pale...
tapi, anak2 dara mamasue....huishhhhhhh....diorg ni mmg pantang tak blh nmpk
2-2 sama, baik yg kecik atau yang besar
kalau kita mak2 ni, tak blh nmpk SALE...mesti jadi tak keruan
budak2 ni tak blh nmpk make up....habes jahanam!
so mamasue hari tu ternmpk satu make-up set...utk budak2...
tak sempat nak snap pun...dah kene rembat
lbh kurang gini...but a smaller version...
dapat je kt diorang....di tenyeh2...di sental2....baby na ke...dhiya ke....sama je...
just that dhiya dia tau la nk sapu kt mana....
adik tu main belasah je
sampai berminyak2 abes muka
papa mmg pantang benda2 ni...so makeup tu tahan sehari je kt umah....pastu papa amik buang....

4 yg dah komen:

iera said...

hahaha..dah namanye pun girl2..sama2 nk mekap ye..hahahha..mesti kelakar

Atia Adina said...

cantik dhia meke up ... si atia pun sama lah .. kalo dalam kete ... tak sudah2 pakai gincu ... adoi ...

Jiha said...

bakat semulajadi gegirl kan..pandai je kakak dhiya...

Izan Ishak said...

pandainya kakak dhieya makeup2.. nama pun anak perempuan kan. izan ni lainlah... mmg takdenya nak main semua tu. setakat bedak pun yg paling hebat anak2 nak buat main... haha

Related Posts with Thumbnails