Monday, July 1, 2013

lawak si dhiya

weekend lepas mamasue igt nak hantar kasut gi repair
tak de rosak apa pun kasut tu, just platform kasut tu dah hilang kaler sbb mamasue sandar kasut masa drive bab sandar kasut masa drive tu klu tak paham tak pe...tp itulah sebabnya...
tp papa kate, tak blh repair platform tu...so mamasue pun decide nk buang je lah...lg pun kasut lain pun ada
then, dlm keter dhiya tya mamasue mcm2 psl nape nk buang kasut tu
tp one good thing about dhiya ni, dia suke speak english
walaupun tunggang langgang dia tak malu

dhiya: why you want to DELETE your shoes?
satu keter gelakkan dia...tp dia cool je...
ni la bahana main ipad byk sgt!

5 yg dah komen:

iera said...

hahaha..atleast die try to speak english.klu iera terus kelu lidah ni bile nk speaking..huhuhu..kne berguru dgn dhiya ni..hahaha

Atia Adina said...

hehehe ... atia skg semua malu ... heran aku ...

Eliss Mie said...

hahaha. IT sangat :p

Jiha said...

becoz i dont want to backspace my shoes...wahahaha...

lama dh tak baca lawak dhiya...hihihi

Izan Ishak said...

hikhik... baguslah kakak dhiya ni. at least dia cuba kan. salah pun tak kisahlah.

Related Posts with Thumbnails