Monday, July 8, 2013

hari sukan little caliph 2013

semalam hari sukan Little Caliph 
tadika dhiya bergabung tenaga dgn 2 tadika Little Caliph yg lain...
tahun ni, sukan diadakan di Dewan MBSA Seksyen 7, shah alam...


 sian adi...awal kena bgn hari ni...tukar pampers je...tak mandi pun...
 ni pulak kakak dhiya yg dtg nyinggah kejap je kt tempat duduk mamasue...
mcm bz sgt sampaikan tak blh nk tinggalkan group dia tu...sib baik sempat senyum kejap utk bergambar
 ni dhiya masa selesai bt persembahan...
tarian dia mamasue tangkap video...so tak yah la nk tepek kt sini...=)
 dhiya and kwn 'baik' dia, qalisha...
almost everyday citer psl bergaduh...tp tgk depan2, baik je....budak...mcm2 lah diorg ni

 time ni tudung dah hilang...panas katenye
baru nk start main game dgn papa...game pijak kaki papa sambil papa bwk bean beg atas kepala



 group 6 years sekolah dhiya dpt no 2...not so happy...katanya in english,'my school not win'
 janji dpt piala...semua pun happy
 eh lupa plak budak tecik ni...budak ni lagi la happy ok...brapa byk RM dia pau mamasue n papa hari tu
beli bubble la...beli baloon lah...

anak2 korang dah bersukan ke?

3 yg dah komen:

Jiha said...

ammar nye hari sukan hr sabtu lepas..hahaha dapat ler no 2 ngan no 3 bila masuk acara..jadi ler..tak dapat piala tapi..dapat tapawe ngan botol air..hahaha mak dia yg happy dpt adiah..

miezaniera said...

eh sue ada ke aritu? tk nampak pun..qasrina asal dapat piala dah suke sgt..asyik nk tgkap gambar piala dia aje...;p

MAMASUE said...

2 miezaniera: sama ke event kita?aku punya 8 julai aritu...

Related Posts with Thumbnails