Tuesday, July 2, 2013

angkara jerebu

angkara jerebu aritu, kakak dhiya batuk teruk sgt
tgh tido pun terbatuk2
sian mamasue tgk
so mamasue decide bwk dia ke klinik
tak yah la ke DEMC tu, for sure ramai gila org
klinik je lebih cepat...
doktor kate kakak dhiya kena amik neb...selalu adik yg kena,ni akak pulak

lepas nurse dah letih diri, dia suh papa plak ganti
budak2 ni seronok je amik neb ni...sebab benda tak menyakitkan
today kakak dhiya on antibiotic...and recovering...no icecream, no fried food and no choc...
bab no choc tu dia tak heran...bantai je kt dlm peti ais tu

4 yg dah komen:

iera said...

kesian kakak dhiya..semoga cepat sembuh yer..

Jiha said...

alahai kesian kakak dhiya..baby na ok tak?

MAMASUE said...

2 Jiha: Baby na maintain steady =P

Izan Ishak said...

moga2 kakak dhiya cepat sembuh ye. mujur jerebu dah berakhir sepenuhnya kan mamasue.

Related Posts with Thumbnails