Thursday, June 27, 2013

office trip...prt2

day 2, mamasue ke Temasek Politechnic...ke fakulti IT diorg...
cantek...bangunan pun mcm baru...moden...
 ni ialah Timb Pengarah fakulti tu...cer tgk dinding kt blkg tu...colorful kan?
 wajah partner in crime...
 kt atas board tu, ada burung...cute!mcm tadika pun ada gak =)

 (malas nk betulkan gambar) ni ialah courses yg di offer di situ...cer tgk...best kan...ade course ajar bt game...
 ni plak meja yg sgt moden...meja ni utk kegunaan dlm kelas...cer tgk kt bwh meja tu, ada mcm rack utk slot kan switch...senang!
 meja ni mcm puzzle...

 blh di form kan jadi bentuk bunga...senang utk student berdiskas...ikea should sell this
 tgk tu...switch yg dislotkan kt bwh meja...1 kumpulan 1 switch 
 kerusi pun moden...boleh disusun rapat2...
 meja yg tadi tu pun boleh disusun mcm ni...jadilah mcm meja dlm bilik miting tu...=P
 ni plak...IT Helpdesk diorg...ada 10 meja semua...Helpdesk ni akan dijada oleh student je...bagus kan?student2 ni plak, akan dijaga oleh sorg je technician....save bajet tul
 ni lah green data center fakulti tu...sori, tak blh masuk eh....tgk je le kt kaca tu...
malam plak...kwn2 bwk mamasue pekena sup tulang merah...
tak de sup nye...pekat gitu...
merah tu bukannye pedas...tomato je...tp mmg layan abeeesssss
mmg hilang keayuan la bila mkn...tu la gambar seterusnya tak ada...=D

1 yg dah komen:

Izan Ishak said...

bestnya kerusi n meja kat situ mamasue. unik betul. kat sini ada ke poli yg best camtu... hehe...

wahhh... sup tulang merah nmpk menggiurkan. tapi tak taulah izan ni berani makan ke tak...

Related Posts with Thumbnails