Tuesday, June 25, 2013

office trip to singapore

office trip ni awal bulan jun lagi...
since mamasue dlm sebulan ni 2 minggu away, so skrg ni baru ada kesempatan untuk nak update kengkawan blog
11-14 jun aritu, mamasue kene gi spore...ofis trip (sesambil berenang, teguk air...)
first day smp tu mmg terus rindukan Baby Na n Dhiya...mana tak nya, selama ni diorg je la yg bising
bila tak de bunyi bising tu (and tak de nak bebel kt sesape tu), rasa mcm tak normal plak hidup...=)
kitorg dinner and breakfast kt kedai mamak terdekat je
sbb mcm tak konfiden je nk telan mknn kt hotel tu
the next day, organiser bwk kitorg ni gi diorg nye office kt spore
 ni kt luar ofis diorg
 ni dah kt dalam...(baru kt lif...)

 ni lah sesatunya partner in crime mamasue yang sama jantina kt sana...=)



name tag just sticker je...ROI utk company sgt tinggi...jimat abes...
even nak masuk toilet pun the very the secure okay....ade pin number tu...mmg tak blh BLAH!
tak pulak mamasue snap pintu toilet yg berpin number tu...kang apa pulak diorg kt situ igt...huhuhu
 ni data center diorg...cantek gak...
 ni bilik apa ntah diorg pggl...katanya, kt bilik ni mcm idea room gitu
moden, sebab mic ditanam kt siling...then camera dlm tu blh detect suara kita kt mana and blh follow even kite gerak (kalau ada sesape yg ngumpat tu, sila ngumpat super slow...sbb kalau kuat je sket,mmg camera tu blh detect okay....=) )

time ni kitorg ada lab work sket...konon nak bg feel la dgn teknologi diorg...
masa ni en.sam tu dah demam yg agak kronik...siaaannnnn
 
mlm nye citer lain plak...organiser bwk kitorg makan ketaaaammmm...nyummmmmm
adeh!dok teringat2 lagi nih...
 time ni mmg perut dah lapar ni...

 my honorable bosses...no komen...hikhikhik...tak brani pun...
 yg belah kiri tu air basuh tgn ye...sila jgn minum...
 cute je pki pengalas baju tu hehehehe...
 ni pun cute tp nk control macho...
 haaaa....sedapnyaaaa
ha yg ni tak brani gak nk komen...amik gambar pun senyap2 je =P
 till then, esok sambung lagi ...
 

2 yg dah komen:

mama_izz said...

comey jer paan mcm pakai apron bg feel chef kat situ jerr...hihi tp pic mama sue sunyum tak berapa nk ikhlas...hahahah bleh gitu...

Eliss Mie said...

bila ntah nak pi sgpore jugak ni.

Related Posts with Thumbnails