Monday, June 10, 2013

face painting...lagi...

anak sulung mamasue ni, mmg alergic klu nmpk ada org buka booth utk face painting ni
dari tingkat 2 ke 3, dia blh suruh turun cepat2 ke ground floor 
mcm la mekap tu nak abeh

usually face painting ni, kalau shopping mall yg organize, mmg free
mmg dhiya ni akan beratur
tak kira pjg...
dah kakak nye bratur, adik pun wajib la sama...
takkan Baby Na yang beratur, sah2 la aiiii la yg kena

igtkan cepat, tapi budak yg dok kaler2kan muka org ni buat cermat sungguh
mamasue rasa mcm nk amik berus cat dia yg spare2 tu, nak cat kan je muka dhiya ni
ala...takat nak corak butterfly ke...flower2 ke...blh nye lah...
tapi ku tahankan jugak...que lah gak...ade lah 1/2 jam kot...ke lebih...

so ini lah hasilnya...





1 yg dah komen:

Eliss Mie said...

anak aku setakat ni tak pernah terjebak lagi. hehehehe

Related Posts with Thumbnails