Monday, May 13, 2013

tercuci pampers...

apa la nasib....sape pernah jd mcm ni?
ni actually dah kali ke-2 mamasue terkaut pampers medina masuk dlm washing machine
mmg once perasan tu, ialah bila wasihng machine dah setel cuci
mmg siap dah wash + rinse + spin lagi pampers tu
huhuhu 

mamasue carik pampers tu jumpa...tarrrriikkk bawak kluar...
mmg dah hancur lebur...
sib baik mmg konfem bukan pampers najis besar
sbb klu najis besar, mamasue komfem terus buang dlm tong sampah
so najis kecil ye 

dah la nk tunggu washing machine tu siap lama....
dah jadi gini...wajib la kene cuci balik...
so mamasue bt Quick Wash...
tapi papa kate tak blh...sbb sikit air...
then mamasue tambah air kasi paras 10
start je washing machine tu,timer tu tunjuk 60++ minit!!!
adoi! lamanye...
dah la aktiviti mencuci baju hari kerja ni blh bt mlm je...
dah 2 jam nk cuci baju je nk sidai lagi....kul brapa nk setel ni
mamasue belek2 baju ...ade bebola gel + habuk2 penuh baju

papa kata kene sental tgn ni...mamasue tak kuasa la...masih mengharapkan washing machine tu blh cucikan
naik tido...dah nk kul 12am
rupa2nya...papa turun balik and cuci tgn balik semua baju2 tu...
tq to papa...my hero

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails