Tuesday, May 7, 2013

dhiya's 6th birthday

finally, kakak dhiya dah genap 6 thn...
dari awal thn 2013, almost everyday dhiya dok berkira birthday dia
dia plan kek dia nk mcm mana, pastu bt kt mana...ajak sapa...semua dia dah pk kan
tp tahun ni, birthday cake dhiya mamasue tak dpt nk ikut sgt mcm wish dia
usually mamasue akan tya dia nk cake mcm mana
tp tahun ni, org yg mamasue selalu tempah cake kt dia tu, tak berapa sihat...
then, nk gi order kt tempat lain, dah tak sempat...
at last, just beli je...
cake nye purposely beli kecik tonet je sebab every year mmg tak pernah abes...napsu membeli je
even dah beli kecik ni pun, separuh je yg termakan...yg lagi separuh, simpan peti ais =)
 kakak dhiya nmpk comot sbb main bubble...air bubble tu awal lg medina dah tumpahkan, so aunty diorg, mama yana, tolong bt baru guna sabun cuci pinggan...
muka kakak dhiya pun dah bau sunlight...
cuci pun mmg berbuih2 =) 


 kakak and adik tersepit celah kerusi...awat la nk letak gak cake kt situ...
ni antara cousin2 yg dpt hadir...short notice je...lg pun ramai yg kejer Isnin tu...

janji kakak dhiya and adik seronok...happy birthday kakak...mama luvs u soooo much

3 yg dah komen:

Aidanisme said...

nape tak beli besar je, tak abis bawak sini, aunty boleh tolong abiskan, hihihi

happy birthday dhiya!

Atia Adina said...

happy birthday dhiya ... kejap jer dah 6 tahun ... dah nak masuk sekolah rendah dah tahun depan ... cepatnya masa berlalu

Nia said...

Salam ziarah mamasue,, rainbow cake ya, mesti sedap tu. Happy belated birthday utk Dhiya.

Related Posts with Thumbnails