Monday, April 15, 2013

udara baru

hari ni mamasue start hari pertama profesional training di KL
ada lg roughly 5 minggu lg kt sini
nak ke KL ni, kalau sehari 2, boleh lg nak bawak keter...
kalau dah sebulan lebih, mmg naik komuter n lrt la jawabnya

mamasue sendiri tak blh recall bila last naik komuter ni...
lrt tu ada la igt2 lupa...tu pun masa nak pegi event sehari kt KL
dgn bawak beg laptop + handbeg, mmg peluh2 gila 
sib baik staf kt sini kate blh tinggalkan laptop, esok tak yah nk carry lg

mcm deja vu pun ada...sebab nya, mamasue kene attend profesional training ni kt OFIS LAMA!

punye la dah abes org security uitm ni nak hantar...sudahnya balik ofis lama...sabo je lah

but anyway, feels quit good bila dapat tukar angin...ala2 bosan, blh pi klcc =) 

2 yg dah komen:

Aidanisme said...

fuhh lamaaa tuuuuuu

mama_izz said...

selamat bekerja yer..hihihi :D

Related Posts with Thumbnails