Thursday, March 7, 2013

mamasue at Gold Coast Morib

Morib je...tak smp pun Australia lg...
but so far,best gak la tempat ni for short distance nye vacation...
short distance and short holiday...over the weekend...
bilik hotel pun menarik...tp dek kerana penat, mamasue malas nak amik gambar dlm bilik tu
jakuzi nauzubillah punye besar....kitorg 4 beranak duduk dlm tu pun lepas

tapi bab makan tu kureng...tak rasa mcm mkn kt hotel pun
agak2 mkn kt rumah sendiri lg best kot
tempat mkn tu ok, cuma mknn tu je yg tak brapa best
mamasue suggest,klu ada yg nk pegi, either mkn kt luar or order je la room service

ni la gambar2 yg sempat mamasue snap...hari pertama sampai tu malu2 gajah lg nak mandi
so diorg mandi, mamasue ni jd tukang amik gambar je lah...


 budak cinonet ni pun mandi...cute tak baju mandi dia? =)
tapi tetap pakai pampers...hehehe...mana la tau,kot najis besar ...najis kecil tu blh abaikan je =P











8 yg dah komen:

Jiha said...

Jakuzi besarkan....tapi ada tingkap org leh intai..maluukkk!hahaha

Nens Collection said...

bestnyer mamasue..xde dh ke gambar?
baru nk layan mata ni..hehe

Atia Adina said...

bila tah nak gi ... baca2 blog org2 yang dah gi ... semua kata best

Eliss Mie said...

nak gak pergi ni. sementara banyak cuti lagi ni.hahahaha

eT said...

xsampai lagi...waaaa....

miezaniera said...

mmg best...baru je repeat ke sana siang td..sbb dkt so balik hari je..hehe 1st time pegi tido sana mmg terbaik jacuzzi dia... betul ckp su makanan dia tk sedap mana pun bese2 aje..;p

mama_izz said...

bestnyee nihh...upload pic byak sket sue..

alamak tak terpikir pasal najis besar ke kecik..tp dlm air mau ke budak2 ni uk uk....errr bawak budak2 ni mandi pool cabut terus pakai baju mandi jer...

sharina said...

hoihhh..tak kabo pun pegi...mkn order kt umah mak aku lg sedap :p

Related Posts with Thumbnails