Tuesday, March 26, 2013

lawak si dhiya

semalam untuk kesekian kalinya mamasue panggil kakak dhiya untuk nak bersihkan telinga dia
kakak dhiya ni, masalah utama dia ialah, cepat geli
cotton bud tu tak sempat nk masuk telinga, dia dah senget2 kepala
mamasue even guna cotton bud yg halus tu...sebab dia kata sakit kalau guna cotton bud yg size biasa

tapi, semlm lain sket cerita
dia tak geli, tak sakit...
so, sedap la mamasue mengorek timah
mmg banyaaaakkkk
dah dpt hasil tu, mamasue puji2 lah sket, sbb nk bg dpt bersihkan lama sket

 mama: bagus la kakak dhiya kali ni, byk mama dpt ni...mmg bersih la telinga dhiya lepas ni
(dgn tak semena-mena......)
dhiya: mesti la mama...ni kan tahun 2013..........
mama: so......(apa kena-mengena dgn tahun 2013)
dhiya: kan last mama korek telinga dhiya 2012.....

=P

moral of the story: jgn sesekali lupa kan anak sulung kita bila kita dah ada lebih dr sorang anak =)

4 yg dah komen:

Nafira usof said...

hahahahaha.. aduhaiiii..
ade jer ayat2 lawak dia kan~

eT said...

haha..haa..mama lama xkorek tu...

iera said...

hahahhaa..ambik ko..kan dah kena.dhiya..dhiya mmg lawak la

Atia Adina said...

ingat plak dia last ko korek tahun lepas ... hehehe

Related Posts with Thumbnails