Wednesday, March 27, 2013

King Of Ambition

sape tgk citer korea ni???
mmg rugi sapa yg tak tgk...
citer ni tayang kt channel 393 S-ONE astro setiap isnin dan selasa je...kul 9pm
so, cemana bz pun family mamasue ni, hari isnin n selasa by 9pm mesti dah ada depan tv
even papa pun layan tau

sinopsis citer ni kan,
pasal pompuan ni yg nama dia Joo Da Hae
dia ni dulu miskin, pastu dah ada anak luar nikah dgn sorg lelaki hensem gaban ni nama dia Ha Ryu
ni muka Da Hae  dgn Ha Ryu tu,

Da Hae ni tamak haloba,dia sanggup tinggalkan family luar nikah dia ni, demi nk kawen dgn anak org kaya
smp kan anak dia mati, mcm2 dia cover up diri dia demi dia tak nk jatuh miskin lg
Ha Ryu ni plak balas dendam la

Kwon Sang-woo sbg Ha Ryu
bile hero hensem gaban, impact tu lebih terasa =)


rasanya last semlm kot citer ni...sbb segala kejahatan Da Hae tu dah terbongkar abes dah
next week tak tau citer apa plak yg ganti =)

2 yg dah komen:

nens cellection said...

haha..mamsue mmg peminat citer korea..nens x layan sbb xde geng yg hulurkan citer2 korea ni..kalo layan geng jugak nih..hehe

Irfa said...

hai awak..sama2 la kita tunggu ending malam ni :) geram sgt dgn joo da hae tu

Related Posts with Thumbnails