Monday, February 25, 2013

karipap puff pastry

mamasue bt sendiri inti tu...
puff pastry tu confirm2 beli yg dah siapnye...


so, ada dah la backup plan klu nk pencen awal ni....=)

mamasue akan update resepi kt blog mamasueisinthekitchen

Monday, February 4, 2013

roti tampal telur goyang

cukup suka mknan ni...
padan lah dgn badan
paling tak suke bila telur tu tak goyang....
suke lagi telur dia lembik2....
tapi susah betul la mamak2 ni nak paham
selalu asyik tak dpt je yg mcm nak even dah order siap bg penerangan lg
tgk la ni, even dlm resit pun dah tertera...


Related Posts with Thumbnails