Monday, January 21, 2013

cream puff

mamasue suka mkn cream puff ni
plg suka bila cream dia byk no wonder la badan cenggininye comel kan =P
mamasue amik resepi kt internet je
tgk gambar akak tu upload sungguh menyelerakan
so mamasue pun try la buat weekend lepas

walau pun rupanya tak cantek mana, tapi rasanya tetap cream puff....hihihi
mamasue nye piping beg tu ade prob sket, so dats y la puff tu tak twhirl2...

resepinya mamasue akan letak kt sini

7 yg dah komen:

Nens Collection said...

mamsue buat sdirik??.pandainyerr..kalo nens beli jela jawabnyer..xpe mamasue..walopon x cantik dimata..cantik dimulut..puas hatikan dpt buat sdirik benda2 yg kita suka..hehe

Nafira usof said...

ohhh.. feberet jugak nih!!
tapi selalunye beli jer.. keh keh keh

Alman Alif said...

Sedap ye..lps ni takyah tempah dah la kan...tiba2 teringin plak nk mkn cream puff huhuhu

iera said...

wah..tengok pun dah sedap..

lydzar said...

wahhh berbakat jugak ni. saya rasa mcm tak penah makan je kot cream puff ni. nak sket hehe

lydzar said...

sedap nih..dh dpt skill pasni buat sndiri aje la kan

eT said...

bestnya...pass kt sini skit..hehe

Related Posts with Thumbnails