Friday, December 14, 2012

parking yang kronik!

korang tengok je la keter merah tu park mcm mana...
mmg kronik abes nih...
everyday mamasue keluar lunch, sentiasa risaukan utk dpt parking balik kereta ke tak
sepatutnya level ni utk staff je
tp since tak de sapa yg nak pantau, mmg student sesedap rasa parking sama
pernah few times la mamasue menyinga....mamasue suh student yg tgh parking tu kluar balik...
then mamasue masuk la
tp dah 4-5 kali bt mcm tu, takut plak klu ada yg nakal2 tu karang diorg ape2 kan keter mamasue plak
sian kan kitorg....kekadang tu mcm nk kluar muscle ni sbb asyik dok tolak keter je
dah kena block sbb keter double park...
tempat korang ade yg mcm ni x?

5 yg dah komen:

eT said...

tu la kan...smpai kite sendiri xder parking..ssh betui...

Eliss Mie said...

tu psl x keluar kalau tadak hal :p makan jer la kat kafe tu walau x lalu ;p

iera said...

tu r..mmg susah betul la..diorg ni sesedap rase je parking.huhuhu..ade tu siap calar keter lagi yg block kete depa ni tau.melampau betul

mama_izz said...

sapa punya kete merah tu...betoi2 takmo bg org blok dia...tp cakap mcm mana pun selagi stud masing2 semua nk senag jer mmg takkan berubah padahal level bawah2 byakkk lg perking...

Atia Adina said...

tu lah kitaorang ni tak keluar....kang keluar takut plak tak der parking....

Related Posts with Thumbnails