Thursday, December 20, 2012

mamasue @ Bukit Merah

harap gambar2 ni still blom basi lg la...=)
mamasue sibuk tahap gaban2 these days
sedar2 je dah kul 530am...wajib balik=)
no time nak update blog ni...

ni gambar2 masa ofis mamasue bt event kt Bukit Merah Laketown Resort
blh bawak family
Bukit Merah tu ada water park kan...so seronok la anak2 ni 
especially dhiya...smp kan tertelan air swimming pool tu ntah brapa gelen 
smp sakit bila balik
doktor jumpe kuman dlm darah dia....
sbb tertelan air pool la ni...

 ni masa kitorg brenti kt R&R Bukit Gantang rasanya...melantak durian...
 tembam dah kan kakak dhiya ni...
 si bulat ni pulak dah tak berapa bulat...tp pose tetap pose


 ni pulak masa medina tgh di judge utk Baby Ceria...

 
 medina tak de dlm gambar dgn maskot ni...takut dia dgn maskot misai ni
 muka penakut medina...keras je masa atas bot ni...masa ni kitorg otw nk tgk orang utan
 kakak dhiya dah jumpe geng, mmg tak nk dah dgn mamasue
geng dia tu Batrisya...anak roomate mamasue kt ofis...Kak Ain...so sweet




Bukit Merah ni dah lama kan tempat dia....mcm antik2 je...mamasue alergik sket =P

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails