Monday, November 26, 2012

dhiya face painting

pantang ada...pantang nampak....
mesti nak jugak...

hari sabtu lepas, setia city mall ada bt event...tak tau event apa
so ada booth2 kt tepi2 tu...
antaranya booth face painting ni la
dhiya mestilah nak...
tp mamasue ajak pegi makan dulu sbb masih belum lunch walaupun dah lewat
masa tgh makan tu, smp nak tercekik2 mamasue makan sbb dhiya dah tak sabar
walaupun umur dah 5 thn, tp klu benda yg dia nak kita tak dpt nk ikut, dia akan merengek dan merengek dan merengek smp rasa fed up dibuatnya
dia takut kedai tu tutup....
dah settle mkn bagai nk tercekik tu, terus pegi balik booth tu
rupanya free...lagi lah bagus...
dhiya pilih gambar yg paintingnye kale pink je semua
so bila turn dia, dia tunjuk kt budak tu gambar tu...
ada heart kt dahi....(kalau ikutkan gambar tu semuanya pink)
tapi budak tu buat ade frame kale hitam plak...=)

3 yg dah komen:

Nens Collection said...

k.dhiya putih kene frame kan jugak love tu baru naik seri..hehe

Atia Adina said...

kalo cam tu mamasue pun boleh lukiskan apa

raifiza said...

sama!kalo benda yg die nak masih x dpt...akan direngekkan sehingga dpt!huh..anak...anak

Related Posts with Thumbnails