Friday, November 2, 2012

baru dpt guna

sejak mamasue tukar keter ni, baru mamasue dpt gunakan khidmat benda ni
selama hayat mamasue drive, benda ni tak brapa membantu
kalau panas terik smp silau-silau bijik mata ni, either mamasue akan pki sunglass or mamasue tutup je sket mata tu dgn tgn...
sian kan...?
tu la kekurangan yang terpaksa ditelan...huhuhu
tapi....sejak tukar kereta, benda tu amat2 membantu dikala terik matahari
nak tau apa bendanya...ni ha....mamasue pun tak tau la korg panggil apa bendalah ni

benda yg ada atas kepala bila kita drive tu...

sebab apa kereta lama tak blh, kereta baru blh?
sebab, kt keter baru ni, seat tu blh kasi TINGGI....=P
ha..ha..ade la yg tgh gelakkan tu
ala,tak kisah pun...ade tak kwn2 yg kiut miut lain pun mengalami masalah yg sama mcm mamasue ni?

6 yg dah komen:

Aidanisme said...

saya juga begitu.. hihihi

Nens Collection said...

hehe..sy yg tggi ni pon kene jgak mamasue..hehe..tp sy x drive lah,duk sebelah drebar jek..hehe

Eliss Mie said...

hahahah.sabar jer la..nak buat macam mana dah kiut miut gitu kan :)

iera said...

hahhaa..ingtkan ape benda la td..kelakar la mamasue ni.haha

eT said...

sama la..aku naik kancil tu kalo tutup atas tu cam xder kesan pon..gimik jek..huhu

miezaniera said...

hehehe trgelak kecik aje..so far kalo guna benda tu pn kene panjangkan leher baru brkesan...tp mmg tktau apa nama benda tu...apa ek?

Related Posts with Thumbnails