Tuesday, October 23, 2012

Happy Birthday Luv

semalam birthday hasben mamasue...
present still pending lg sebab mmg bukan senang nk beli something yg dia akan suka
so senang cerita, biar dia pilih betul2 apa yang dia nak...nanti belikan je
so far taste papa ni susah sket....
a few days before birthday papa, mamasue nye birthday planner (dhiya la sape lg...) dah plan baik punye kek apa utk papa dia tahun ni
dia decide, nak kek F1
mamasue rasa very very good idea...
kalau kek yang customized ni, mamasue usually akan order kt sini, rosezcupcake
actually, tukang bake tu adik dia kawan kpd adik mamasue
so, dari situ la tau psl kek diorg ni
 kek F1...cantek kan...

 rainbow kek inside...sedap...setiap layer tu flavour lain2


at the end of the day, anak2 la yg happy...mamasue wish all the BEST for papa dunia dan akhirat
semoga papa dipanjangkan umur, dikurniakan tubuh badan yang sihat dan berjaya
amin...

4 yg dah komen:

Nafira usof said...

ohhh.. terliurnye tengok kek tuh~ lamanye tak makan kek..

Eliss Mie said...

terliur pulak tengok kek pelangi tu.

Izan Ishak said...

aduhhh... sedapnya tgk rainbow kek tu!

mama_izz said...

nampak sedapnyeee..berapa ni sue??? pm skett...ehh..wish skali hapy besday kat papa dyia dua beradik :)

Related Posts with Thumbnails