Monday, October 1, 2012

glowy like a rosie

bebaru ni mamasue baru je start diet...
Atkins Diet
so far, still good...
but that's not the story
story yg nak citer ni ialah pasal mamasue minum rose bud tea
sejak berAtkins Diet ni, mcm2 lah mknan dan minuman yg dah tak blh amik
coffee, nasi, biskut...anything yg berKARBOHIDRAT
so, tabiat minum kopi mamasue pun terpaksa diberhentikan sehingga lah mamasue kurus
so mamasue minum teh je la...aritu korek2 kt umah mak, terjumpa rose bud tea ni...
bancuh...tak tambah gula....pastu hidu...
wangi nya...mamasue pun tunjuk kt kakak dhiya...
mcm biasa, benda pelik2 ni mmg dia excited...
mamasue suh dia rasa, pastu puji2 dia yang nanti pipi dia pun akan blush mcm kaler rose tu
ni lah rupanya...bila dah rendam dlm air lama, tak dah brapa pink dah

ni pulak wajah anak dara perasan...=)

3 yg dah komen:

Izan Ishak said...

wahhh.. mamasue tgh buat atkins diet ye? ni yg teruja nak tau nih. jgn lupa citer lebih lanjut dlm entri lepas ni ye.

#ohhh... tergoda ngan senyuman anak dara mama sue tu!

Nens Collection said...

wahh..ade jgak teh ros ek..mcm best!
selamat berdiet mamasue!

|| NaFiRaa || said...

makin comel lah kakak dhiya nanti..hehehe

Related Posts with Thumbnails