Tuesday, October 9, 2012

die hard fan...

ni ialah Kipas Panas Mati aka Die Hard Fan citer Adam & Hawa
setiap kali kitorg tengok citer ni, mesti dia yg depaaannn sekali
dia punye depan, orang lain mmg tak blh pegi depan dah
depan lagi, terjatuh la tv tu
setiap kali jugak la kitorang yang menonton ni tak dpt tgk full screen
mesti ada je kepala budak nih
rasa tak puas 
nak2 time sebelum nk brenti iklan tu...'cinttaaaaa'......dia pun sama lah 'cinntaaaa' nya dengan tgn2...
anak korang ada tak dah kronik mcm ni?

9 yg dah komen:

:: Mrs.Eady :: said...

tu dia!

|| NaFiRaa || said...

peminat fanatik neh.. kikiki..
My delisha selalu gak duk depan tv gittu.. pastu gaduh lah ngan kakak dia.. hehehe

Atia Adina said...

amboi.....paham ke????

Nens Collection said...

hehehe..ni penangan mama die yg slalu layan adam & hawa ni..ekekeke..

ammar kalo lagu patriotik die mmg smgt giler lah nyanyi..org bising pon die marah..hehe

mama_izz said...

anak tak mcm tu tp mama camtu...camna....kih kih kih.. ~baru nak layan..tepaksa kayuh la tgok dr episod 1 balik....

Eliss Mie said...

ini memang sudah jatuh cinta sama aaron ni :)

Izan Ishak said...

hoho... tak boleh nak kata apa dah ni. mmg betul2 die hard fan nih. seb baik kat umah ni tak tgk citer nih~

iera said...

hahahhahaha...lawak versi medina lak..

mama_izz said...

ni boleh berebut ngan mamaizz nih...kih kih kih ~cintaaaaa

Related Posts with Thumbnails