Tuesday, September 4, 2012

Raya di rumah Atok Kelantan.

tahun ni kitorang beraya kt kelantan mcm dah terlewat...
a week after raya baru balik ke sana
reason is because tahun ni turn mamasue utk beraya kt sini dengan MAK
(tapi MAK plak pegi singapore tinggalkan mamasue beraya dengan maMAK kt Pelita je...siannnn)
tapi since ticket flight dah beli, so beraya dengan kt umah sendiri je lah....kalau tak, blh je balik terus naik keter...
1st day tiba kt kelantan tu dah malam sgt...dlm kul 11pm...tapi since kitorg ni baru smp, atok kelantan siap brenti belikan murtabak lagi 
mercun2 tak de sgt lah, sape je yg nak main, just byk bunga api je yg atok beli utk budak2 ni main...
 medina yg memula ala2 takut







 dah hari ke berapa beraya kt sana, papa bawak ke pantai...

 


 overall raya tahun ni blh tahan gak la....walaupun 2nd raya dah ke maMak kan...asalkan dapat beraya dengan keluarga, tu pun dah alhamdulillah....







2 yg dah komen:

Nens Collection said...

best dpt main bunga api..nens suker2..

balik kampong mmg best..heaven!

alman_alif said...

Alman pon ade main bunga api kat kedah...siap bwk bekal ke shah alam lg...hehe

Related Posts with Thumbnails