Friday, September 7, 2012

Pre-Sambutan raya di ofis

of cos every year sambutan raya ni akan dilaksanakan
time ni lah kita semua nak show off baju raya glamer masing2
tak lupa juga booth yang akan dihias secantik-cantik yang boleh
dah kate orang IT, ramai antara kami yang berhati kering
kering kontang
masa berhias2 tu, rasa dah cukup cantik dah, tapi masa hari jamuan tu, booth orang lain tetiba siap berpokok2 bagai...
ade pernah sekali tu, siap berair terjun...mini je lah
tapi tetap la vas!
tapi tahun ni tidak lagi...
mamasue and kwn2 sejabatan betul2 ni kerah tenaga menghias
abes semua langsir2 kwn mamasue yg rumah dia dekat dgn ofis kitorg suh dia bawa
mamasue bawak mangkuk and lampu lip lap je
ni la booth kitorg....

gambar booth ni bukan final touch lg...tp ni je yg sempat mamasue snap...org bz la katekan

at last selepas di jugde, dapat la no 2...sebab yg no 1 tu, siap ade pokok pandan, pokok serai, rempah ratus, tikar lagi!



5 yg dah komen:

Nens Collection said...

setiap jab ade booth masing2 ek..best2!

Aidanisme said...

en rahim kata semua ni dia punya idea.. hahahaha

Eliss Mie said...

semstinya itu booth kitorang yang disebut2 itu.hahahaha

alman_alif said...

kalau JPS tak bwk segala bagai pokok-pokok tu mesti korang menang no satu hehe

mama_izz said...

aci tak nk xpose jugak kita no 1 jugak tp hadiah no 2...bleh gtewww..ada tak org marah nih....~larikkk

Related Posts with Thumbnails