Friday, September 21, 2012

medina formally on formula

mamasue secara rasminya telah membeli susu tepung utk medina semlm
tp mamasue tetap nekad utk breastfeed medina smp dia berumur 2 thn
mamasue decide utk beli susu tepung tu pun sebab mak mamasue kate yang medina ni minum susu badan tu sikit sgt, dia lebih prefer tonyoh2 botol susu dia kt meja smp tumpah2 susu 
and dia akan tunggu kakak dhiya nye susu yg tinggal saki baki tu sebab dia nak
so dats y la mamasue pun startkan dia dgn susu tepung
tp direct feeding tetap yg medina plg suke...hehe

gambar kt bwh ni ialah kisah tghari td...
mak mamasue bancuh susu medina dlm botol susu dhiya and bancuh susu dhiya dlm botol medina
pastu, pakat2 dengan dhiya, suh dhiya buat2 mcm nk minum dari botol susu dhiya
then bile medina nmpk dhiya nk minum susu, mcm biasa dia pun nak ape yg ade kt mulut kakak dia
kakak dhiya pun bagi dengan happy...dhiya plak minum gune botol adik tak jd hal je...asalkan susu

so tipah tertipu la si cinonet tu arini...dia minum susu dia but dlm botol kakak 



4 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

kekekeke.. comel lah 2 orang nih~
nasib dia tak pasan..hehehehe

iera said...

hahahhaa...tertipu sudah..tp comei je tgk dua beradik ni..

Atia Adina said...

anak aku 2 beradik tu sejak 2 menjak ni kuat betul menyusu.....makan tak nak

Izan Ishak said...

alolo...tertipu sudah si comel medina...

Related Posts with Thumbnails