Wednesday, August 15, 2012

taktik si dhiya

gambar buku kt atas tu ialah buku exercise dhiya...
semalam lepas dah balik dari berbuka dalam kul 1130pm gitu, kitorang terus start bukak buku ni
dapat la buat dalam 6 pages gitu
dekat page yg mamasue snap ni, ade gambar buah lemon, yang dlm tu ade ayat 'cuti sekolah'...
bermulalah taktik dhiya...

dhiya: (dalam nada nak nanges) mama...mama...dhiya...dhiya....bila dhiya bace je 'cuti sekolah' tu, dhiya pun rasa nak cuti lah
mama: (taktik perancis dia maiiii daaahhhh)...(mamasue pun terus jadi singa)...tak de maknenya! 





5 yg dah komen:

mama_izz said...

wahh dalam bina ayat pun ada cuti sekolah..ni mesti teminpi2 cuti sekolah...hihihihi

pandai dah dyia tulis byak camtu..gud gurl la kakak dyia..

lydzar said...

dhiya tak request nk g jalan ke mamasue

Eliss Mie said...

hr ni aku bagi cuti kat nuha. jgn dia meraung sudah aku tinggal dia tak pegi sekolah :p

MAMASUE said...

2lydzar:tetiap hari dah bawak berbuka kt luar...cukup2 la jln tu...=P

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. pandai sungguh dhiya~ :))

Related Posts with Thumbnails