Friday, August 10, 2012

projek manik dah siap!

TADAAAA!!!!


mamasue siapkan projek manik ni kt ofis je...
i tak curi tulang ok...no no nooo....
i buat time rehat je....
tak caye..? hehe...iye....
dats y la smp 3-4 hari baru blh siap ...
padahal projek manik kecil2an je
mesti happy kakak dhiya bile tau dah siap ni nanti
setiap hari progres projek ni mamasue akan tunjuk kt dhiya bile sampai umah....
projek ni tak blh bawak balik umah...kang selamat la Baby Na telan...
so mcm mana kwn2? ade yg nk tempah? blh mamasue bt fulltime, kaya blh brenti keje ...
muahahaha!




5 yg dah komen:

lydzar said...

rajinnya mamasue :)

Eliss Mie said...

rajin sungguh. kalau mcm aku ni, menangis. banyak gila manik diorang jahit kat baju..

Nens Collection said...

comel..simple but nice!

mama_izz said...

dalam gambar tak seliplap liplap cehaya manik2 tu...comell!!

Atia Adina said...

rajin ko jahit su....aku pernah try....hah....sangat leceh......pas tu aku give up....kalo labuci tu senang sikit....kalo manik tu....hancus

Related Posts with Thumbnails