Tuesday, July 17, 2012

Checkers Hypermarket

menurut kawan papa, barang2 kt hypermarket ni murah2...
so mamasue pun ajak lah papa ke sana, kebetulan ada barang sket nk beli...
sambil2 compare2 kan harga dgn tempat yg mamasue selalu pegi iaitu Tesco and 99 Speedmart...

memula sampai tu, ingatkan rumah kedai...rupanya...hypermarket yang sangat bessaaarrrr.....
dan sangat open...
parking2 je terus sampai kaunter bayar ok...

design kt dalam pun mmg betul2 mcm dlm gudang

tu pulak cili kering...mak pesan...blh buat kenduri

tgk la tempat parking tu, mmg betul2 lepas tu terus kaunter...

overall, pendapat mamasue, ada barang kt situ yang betul2 murah...ada barang yg tesco n 99 speedmart murah lagi...so,blh la try pergi hypermarket ni kt seksyen 15

8 yg dah komen:

:: Mrs.Eady :: said...

Wahhh brg murah! :)

Nens Collection said...

pro n contra kan mamasue..janji bijak membeli..dr asik nk cari brg murah tanpa pkirkan minyak kereta x cun jgak kan..;)

eT said...

dekat depan umah aku tu kan...selalu tgk...xsempat nk singgah lg..huhu

sharina said...

aku selalu tgk...nak singgah mcm teragak sbb nama mmg hypermarket tp tgk dari luar mcm workshop pun de.hahhha :p

Eliss Mie said...

depan rumah kak yatt dan et ni :p aku selalu uturn kat situ :p

Atia Adina said...

ooo...boleh try ni....

|| NaFiRaa || said...

ade gak plan nak shopping kat situ.. kalo murah.. leh ar try shopping kat sana.. :)

mama_izz said...

erm macam menarik nama checkers ni kan...

Related Posts with Thumbnails