Monday, June 11, 2012

mamasue to Kuantan

last 2 weeks, mamasue ke kuantan...
training....tp best le sbb blh bwk family...
jadual training pun tak pack, so light n easy je...
especially kakak dhiya

a day before nak pg tu, masa tgh packing baju, kitorg suh dia try swimsuit dia
sekali nmpk nenen sudah....
petanda kene beli baru lah ni...
sesampai je kt Kuantan tu, hotel yang kami menginap ialah The Zenith Hotel
betul2 ngadap East Coast Mall
mmg tak menjadi masalah untuk bershopping
so misi mencari baju mandi kakak dhiya pun dimulakan
dan akhirnya...



mlm tu, vendor tu blanja mkn kt Ana Ikan Bakar...
tak jauh dr hotel
katanya famous la kt Kuantan ni
dari jauh lg dah nmpk kereta berduyun2 parking
so mmg susah la nk jumpa parking 
dah terlepas kedai Ana Ikan Bakar tu, jumpa 1 parking kosong
papa pun park...kitorg pun dah tak sabar nk turun...
ada pekerja kedai Ikan Bakar (bukan Ana Ikan Bakar, kedai lain tepi tu) dok tunjuk2 ke dalam kedai dia menandakan suh kitorg ni dah parking depan kedai dia tu,sila lah ke dalam kedai dia
since kitorg jln buat tak tau je, dia suh papa kluarkan balik kereta....
hoiihhh!!! sungguh tak sangka....
so, papa pun pegi la cari parking lain....kitorg yg lain ni masuk je terus dlm kedai Ana Ikan Bakar tu

banyak gila mknn yang mmg tak blh nak disumbat-sumbat dah dlm perut ni...
sayangnya...membazir je



4 yg dah komen:

Atia Adina said...

happy jer si medina tu

Eliss Mie said...

kedai2 lain kat situ pun sedap jugak tp ana ikan bakar tu glemer bagi orang2 key ell :p

mama_izz said...

nampak medina sungguh happy...hihi

Nens Collection said...

hehe..ari2 duk lalu otel zenith tu..xde sbb nk bermalam situ..sbb umah dekat ajek..

naseb mamasue g sana..leh gak tgk swimming pool zenith..haha

Related Posts with Thumbnails