Thursday, May 17, 2012

my new toy

 good bye vios...7 tahun vios ni berkhidmat utk mamasue...dari mamasue bujang,smp dah beranak 2...
tak pernah buat hal pun keter ni...sedihnya...
banyak kenangan...tiap2 kesan kt keter ni semua ada cerita disebaliknya...
the latest yang berlaku pun, cermin tingkap keter jatuh...huhu...
smp terkoyak sket tinted tingkap...
smp vios ni dijual pun,tinted yg terkoyak tu tak pg repair pun...bye vios

WELCOME TO MAMA,CIVIC! 
barang yang lepas, jgn dikenang...muahaha!

 koyak plastik ceremony...

 kakak dhiya yg dulu emo-emo bila tau vios nk dijual, bila dpt keter baru, langsung lupa...=)

7 yg dah komen:

Aidanisme said...

wah, vrooomm vrooommmm

Atia Adina said...

wow su....bila nak kua makan ngan aku?.....sibuk jer aku nak naik kete baru kan?hehehehe

Nens Collection said...

mamasue nape x mpv terus..best sket balik kampong..leh isi brg bebanyak..hehe

iera said...

waahhh...bestnyer...

|| NaFiRaa || said...

waahhhh.. best2!!

MAMASUE said...

2 Nens Collection: MPV yg mamasue terign tu, tak mampu nak beli lg lah nens...

2 Atia Adina: hahaha!aku available breakfast je...anytime!

wantie said...

hahaha... mula tu emo kemain. pas tu leh lupa yer.

biasalah yang baru mesti lagi kick. tul tak. honda tu beb.

Related Posts with Thumbnails