Monday, May 21, 2012

hadiah teacher's day

last week, mamasue dpt sms dr principle dhiya...
katanya, Little Caliph diorang akan sambut teacher's day 18hb...parent blh contribute mknan...
so mamasue n papa just belikan kek apollo tu...jelly kecik2 tu...byk2...
 balik rehat jumaat tu, dekat pintu rumah lg kakak dhiya dah mengadu,
'mama...laila kate dia tak nk kawan dhiya...'
mama,' nape?...'
kakak dhiya,' sebab dhiya tak bawak present utk teacher...'
mama,'ala laila ni...tu pun tak nk kwn ke....tak pa, nt kite ajak papa pg carik present...laila tu bg teacher hadiah ke...?'
dhiya,' bagi...'
mama,' apa dia bg...?'
dhiya,' ntah...dia dah balut...'
so cuti sabtu and ahad kitorang, dok membuat kad utk teachers...dan carik la hadiah apa nk bg...
layan kan je lah gambar...








2 yg dah komen:

Nens Collection said...

rajinyye die buat banyak2 tu..cantik aje..;)

iera said...

Ala..laiii...siannye dhiya,laila xnk kwn yer.sweet kad dhiya tu...

Related Posts with Thumbnails