Wednesday, May 9, 2012

dhiya's new bicycle



 
ni ialah hadiah utk birthday kakak dhiya tahun ni...sian kt dia dok naik basikal plastik je...
so tahun ni kasi upgrade sket...ke basikal besi...
tapi tetap ada 4 tayar...=)

untuk si bulat plak, mamasue tak belikan utk dhiya pun basikal tu...sj kasi feel je...pki je basikal plastik kakak dhiya...huhu...biasalah, dah jd no.2 ni, brg2 pun 2nd hand je....=P
dress merah yg baby na tgh pki tu pun kakak dhiya nye...
panties dlm tu pun kakak dhiya nye...
tinggal pampers je baby na punye....
=D


5 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

alaaa.. tak kesah lah kakak punye pon.. janji masih ok.. My Delisha pon kadang2 pakai kakak punye jugak..

Eliss Mie said...

untung kakak dia :)

Nens Collection said...

BIASA DH YG KE 2 AKAN DAPAT BARANGAN WARISAN AJEK..TP OKEY APE,XYAH BAZIR2 NK BELI BARU KAN..

eT said...

dapat hadiah beskal...bestnyer...acik nk tumpang blkg leh...

Atia Adina said...

best gak dapat sama jantina ek?adam tak pat nak guna baju akak dia....basikal boleh....blasah jer lah....pink pun pink ler

Related Posts with Thumbnails