Thursday, May 10, 2012

Dhiya's 5th birthday

setiap tahun mesti sambut...
setiap bulan mesti dhiya akan kira bila lagi birthday dia...
sejak dah bersekolah ni, sambutan 2 kali
bajet pun abes 2 kali ganda...
mcm tahun lepas, mamasue tya teacher kt little caliph tu brapa ramai student kt situ...
katanya 20++ je...so mamasue pun sediakan la party beg and cupcake cukup2...
as for this year pulak....mamasue tya lagi teacher tu, brapa ramai student tahun ni...
katanya 50! plus teacher 52!
nak tersedak...
nak buh apa ni dlm party beg ni?
nenek dah pesan,jgn buh benda merapu...
nak beli benda yg best2, nak kena kali 52 tu....
sudahnya mamasue tempah 52 biji cupcake 
as for party beg plak (benda ni wajib ada...budak2 kan...)
mamasue buh oreo yg dlm peket ada 3 tu, belon, pudding jelly and cuppa chup...
party beg pun beil yg kecik je...so nmpk padat sket...HAHA

pastu kt umah plak...tetap sambut gak....
kek wajib ada....
tempah plak tu nk gambar apa....pandai sungguh la anak aku ni perabihkan duit....










8 yg dah komen:

Aidanisme said...

cantik nye kak dhiya.. aunty like sgt pink & hello kitty tu..

Atia Adina said...

terliur lah tgk kek dhiya....

mummy_ayu said...

wah tomei la kek hello kitty dia..happy buzday dear!!

alman_alif said...

Happy Besday Dhiya...cantik la kek dhiya ni...pandai Dhiya pilih...

lydzar said...

hehe sebab dia dh biasa berparty bday kan. sbb tu dia dh tau apa nk pilih...apepon happy bday dhiya!!

sya_ira said...

comey nye kakak dhiya nie,,
epi besday dhiya..

Nens Collection said...

cantik kek..kalo gegerl ni..byk pilihan tuk sume brg..laki terhad skit..;)

iera said...

hepinye tgk muka kak dhiya smbut besday..hihihi

Related Posts with Thumbnails