Wednesday, May 23, 2012

amarah mamasue...

semlm mamasue ke situ...saje jenjalan lepas hantar mak ke kelas agama kt area2 situ gak (bukannya nak join eh?)
masa tu ada la dlm kul 9pm...mak abes kelas dlm kul 1030...so,utk menghabiskan masa, selain cuci2 mata, papa ajak mkn skali kt situ
mcm biasa kitorg que...nak order meatball kt lelaki tu bila dah turn mamasue
tgh lelaki tu dok cedok2, papa kate kt mamasue suh minta jem merah tu lebih sket...(mamasue bukan suke pun jem tu)
pastu mamasue pun bgtau la kt lelaki tu, and masa tu lelaki tu dah setel cedok meatball n letak pinggan kt atas kaunter...dia buat order org blkg mamasue plak
so mamasue pun tunggu...tak amik lg lah pinggan meatball tu
then,bile lelaki tu dah setel org blkg mamasue tu,dia tya mamasue, 'ada apa2 lg ke?'
mamasue kate,'sy nk jem tu lebih pls...'
pastu, lelaki tu kate apa tau...'sos dah byk dah nak sos lebih2 bt apa...'
mamasue mcm,????
sambil pandang papa, mamasue angkat bahu...then amik pinggan meatball tu utk ke kaunter byr
isk...malu pun ada
marah lagi byk lah
ape ke biadap nye...ni mesti tak dpt la tu ! nak je mamasue ckp gitu...
kepala dah byk sgt air....smp jd bebal...
tak blh ke ckp elok2....
rasa tak de mood gak nak telan meatball tu, tp dah rezeki kan...klu tak mkn,sendiri yg rugi

p/s: klu mamasue bt entry ni mlm semlm, rasanya lg teruk kot ayat2 dlm ni...=(

8 yg dah komen:

Kancilbiru said...

sila lah menghantar komplen kepada ikea...

ke nak aku yang hantar kan? hehehe

Aidanisme said...

apa lah cakap cam tu..

Atia Adina said...

hahahha....geram ek ngan perangai manusia yang macam ni...aku pernah kene tau....duk tawar menawar...tetiba org tu hangin....terkejut aku....malu ar semua org tgk....tu sama lah tu....banyak air kat kepala agaknya ...:)

|| NaFiRaa || said...

memang biadap sungguh ayatnye.. cakap elok2 tak boleh ke! geram jek!

Eliss Mie said...

forward dekat eyriqazz ni.

iera said...

Xde moral lgsg org.elok hntr je aduan pd ikea.geram jerk

izla said...

tak suka orang counter cakap mcm tu.... kita kan customer dia. kene la cakap elok2..

mama_izz said...

cissssss...kasaq betoi...aduhhh malu ++marah yg melampau...

Related Posts with Thumbnails