Tuesday, April 3, 2012

mamasue ke Petrosains

mamasue kan dah janji nak bawak kakak dhiya ke Tmn Burung...
tapi hari yang dah janji nak pegi tu,tetiba hujan pulak
so mamasue ubah destinasi ke Petrosains KLCC
since cita-cita kakak dhiya nak jd astronaut, so dia happy sgt
bukan main ok cita-cita...mamasue dulu paling tinggi nak jadi doktor je
anak-anak zaman sekarang ni, nak jd astronaut! tak blh blah...
apa-apa pun...amiiiinnnnn

 ni lah bakal astronautnye...
 cik bulat ni follow je,asalkan perut kenyang

 bola tu tak de pun kt situ sebenarnya
 sama juga dgn kereta ni, tak de kereta pun sebenarnya kt situ, semua tu pantulan!



4 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

adehhh.. kete n bola tuh pantulan dari mana mamsue?? nih lah gayanye orang tak pernah masuk ke petrosains..kehkehkeh

Atia Adina said...

bila tah nak gi sini....laki aku kata best

Nens Collection said...

sy x pernah masuk dlm lagi..smpai ke kaunter jek..duk berkira2 nk masuk ke x..memandangkan lama jgak nk habeskan round tempat tu..hehe

Eliss Mie said...

aku ada tiket free satu ni. end bulan ni. bila ntah nak masuk. berapa sekali masuk?

Related Posts with Thumbnails