Tuesday, March 13, 2012

tepuk 3 kali

kakak dhiya skrg ni dalam transition untuk bersolat setiap hari...
solat maghrib je...sbb time tu je dia blh bg full commitment...
tu pun setelah dia tgk cerita Tanah Kubur kt tv...
sejak daripada tu mmg rajin nak solat maghrib...
kekadang dia nak solat dgn papa, kekadang dgn mamasue...

ceritaya....mamasue kalau bersolat, mamasue akan lebihkan berdoa semasa sujud terakhir...
so kirenya lama sket la mamasue bersujud tu
masa mula-mula kakak dhiya solat dgn mamasue dulu, bila mamasue duduk selesai dari sujud, mamasue perasan kepala kakak dhiya tgh pusing (dlm posisi masih bersujud) tgk mamasue...kikiki....mesti dia pk apsal la lama sgt nih....
dan yang terbaru ni pulak, dia tak pusing kepala tu tapi dia tepuk punggung mamasue 3 kali...HAHAHA
mamasue nak tergelak...reflects kan...sorry Allah...
after that papa tegur, kalau dah tau ada makmum budak kecik nih, jgn la sujud lama-lama....


5 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. notti lah kakak dhiya nih.. comel sgt!!

lydzar said...

good girl kakak dhiya. kena rajin2 solat tau..

Kancilbiru said...

keh keh keh...sempat lagi dia tepuk tu..

.:. Maa .:. said...

hikhikhik... comel je dhiya ni tau... suka baca cite dia... ♥ ;)

Eliss Mie said...

lawak btol tu..seb baik bukan papa yang tepuk.hahahaha

Related Posts with Thumbnails