Tuesday, February 14, 2012

TAK SENONOH! KERJA SAPA NI!

few days ago...mamasue pegi tesco shah alam...
dah janji nak belikan dhiya sticker...sesambil rembat lah apa-apa yang nak makan kat umah nanti
so bile lalu kt tempat susu, mamasue ternampak yogurt...terasa teringin...
so rembat lah 2-3 biji...tak sempat nak pilih-pilih flavour sebab dhiya dah sakit-sakit perut nak uk-uk...
mamasue cukup malas nak nyinggah-nyinggah public toilet ni
ditambah pulak dhiya tu suka bercakap-cakap dalam tempat sempit,berbau dan basah tu....eeeee!
so mamasue pun amik je 2-3 yogurt tu, terus bayar n balik cepat-cepat...

2 daripada 3 yogurt tu dah abes makan dah...tinggal lagi 1 je 
semalam sesampai je kt umah, bukak peti ais, capai yogurt....
aik!dah terbukak lah seal dia...mesti papa yg bantai nih....tak pa lah, laki bini....
mamasue kopek sudu yogurt yg melekat tp penutup tu, sambil duduk mamasue tanya papa;
awak makan eh yogurt ni?
papa kate;tak pun
eh! ni dah terbukak ni....dah tinggal separuh.....
eeeeeeeeeee!!!!
pastu, mamasue tgk sudu yogurt yg melekat kt penutup tu....dah ada bekas yogurt! eeeeeEEEEeeeee!!!!!
TAK SENONOH! KERJA SAPA NI!

utk kawan-kawan semua, teliti lah yogurt tu before membeli....

4 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

nasib mama sue cek dulu.. kalo x.. sampai ke sudah x tau.. tak baik betol lah buat keje cam tuh..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

maknanya dia dah makan, then tinggal kat situ ? hr tu abang aku ckp, ada orang jilat2 aiskrim dengan tangan yang aiskrim bekas tu kan. sejak dr tu aku geli nak beli aiskrim bekas :p kalo nak beli, amik yang duk bawah2..

FaiQa Beauty said...

eiiii... ape la tak senonoh sgt.

Atia Adina said...

uish....tak senonoh lah...teruk punya perangai....

Related Posts with Thumbnails