Wednesday, February 1, 2012

mamasue and family ke Felda Residence Tekam, Jerantut, Pahang.

kali ni mamasue pegi sebab ada Bengkel...
biasa lah, kalau berbengkel, lagi afdal buat kat luar which is jauh daripada ofis 
dengan niat tiada gangguan
mamasue pegi sebab menggantikan bos yang tak dapat pegi...kira adhoc lah ni
sian papa kena amik cuti sebab bengkel nya dari sabtu sampai ke isnin
dah la cuti sikit, tapi berabis sebab benda-benda gini rasa mcm tak berbaloi plak...
tapi look at the bright side, dapat la pegi Jerantut tu...kalau tak mmg sampai2 pun ke sana...
Felda Residence tu dalam area Pejabat Felda tu jugak...
besar tempat tu...ada petrol station lagi 
tapi kecik je lah, ada 2 tempat je untuk kereta
bangunan tu dah ada since 1972...tapi di refurbish menjadi cantek...


mesti nak kene masuk pool punya
adik yg teringin...tapi mamasue buat2 tak paham je

3 yg dah komen:

Atia Adina said...

ala...sian medina tak pat mandi nagn kakka dhiya

|| NaFiRaa || said...

cian si adik.. menggeliat2 nak turun mandi pool jugak.. mama buat2 tak paham yer Medina~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya..main air.

Related Posts with Thumbnails