Thursday, February 9, 2012

Happy 1st Birthday Medina!

Her birthday was yesterday,8 Feb...tapi we all celebrate on Tuesday, 7 Feb...kan cuti....
celebrate kecil-kecilan je...tak mcm celebrate zaman kakak dhiya dulu
nenek pun dah tua...tak larat nak layan orang ramai-ramai...
so mamasue just beli kek...wajib ada la kan...even medina tak reti, tapi kakak dhiya AMAT MENGERTI!
mamasue beli cupcake...
even prezent medina pun mamasue tak beli lg....
kalau beli sekarang, nak kena beli 2....(sebab kakak dhiya yang AMAT MENGERTI tu...)
so,beli later-later je lah....mebi masa MAY nanti, masa birthday kakak dhiya
alahai, sib baik la medina ni tak paham apa-apa lg....
sian baby na....
apa-apa pun, mama wish medina a WONDERFUL LIFE!





5 yg dah komen:

Kancilbiru said...

comelnya kek medina....

eT said...

hehe...xper baby na nnti dh besar claim hadiah byk2...:p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kena beli 2 kali la hadiah. sekali bday dhiya sekali bday medina :)

Amd said...

kejap jer dah besar kan?rasa macam baru jer tgk mamasue besar perut....happy birthday medina

|| NaFiRaa || said...

haapy birthday medina~

comel jek tengok dia senyum~ suka tengok lilin agaknye~

Related Posts with Thumbnails