Thursday, January 5, 2012

update : sekolah untuk Kakak Dhiya

mamasue dah seriously survey-survey sekolah rendah utk kakak dhiya, siap dah kol-kol sekolah tu lagi...
kalau untuk sekolah rendah kebangsaan biasa tu, untuk warga selangor, boleh mula registerkan anak-anak anda dari sekarang ye...
register online sahaja, utk jimat kan kertas

kalau sekolah rendah kebangsaan, mmg tak terpk lagi kt area mana...
most probably yg dekat dgn umah nenek nya...senang sket nak hantar balik...

kalau sekolah rendah agama integrasi ni, haaa...yg ni mmg mamasue bg extra pemikiran sket....
nak lah sgt kakak dhiya ni dpt masuk sekolah agama....
as for mamasue yg membesar kt town, mmg mamasue rasa dugaan tu memang banyak
silap pilih kawan, environment yang tak elok, abes lah anak-anak kita....

so mamasue mmg prefer sesgt kalau dpt sekolahkan dhiya kt sekolah agama je....tapi...ada tapinya...
sekolah rendah agama integrasi ni abesnya pukul 330pm...sah-sah mamasue susah nak keluar amik dia balik
kalau nak gak, mebi mamasue kene pk kan cara lain...cthnya amik transport bas sekolah misalnya
ni sekolah agama yg mamasue bg priority sekarang:


ni websitenya:  www.sripintar.edu.my

sedang mamasue search kt google logo tu, mamasue terjumpa quote ini : 

seram kan papa-papa sekalian...tu baru anak perempuan, belum isteri lagi....huhuhu
marilah kita sama-sama mendidik anak-anak kita dgn ajaran islam dari kecil lagi....



3 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

isteri pun sama lah jugak. yg mana tak tutup aurat properly mcm kita ni, kalo laki buat tak kesah..dia yg keneraka..huhuhuhu

|| NaFiRaa || said...

huhuhu..seram plak baca renungan tu.. berat jugak tanggung jawab kaum adam nih..

Sarah Syazwani said...

seram..seramm...besar tanggungjawab tu

Related Posts with Thumbnails