Thursday, January 5, 2012

semalam di Le Meridien

semalam mmg dah readykan perut yg lapar utk ke sana...
kalau ada couple-couple yg dah plan utk beromantik-romantik dinner kt Le Meridien tu, mamasue minta maaf lah korang tak dpt nak beromantik sbb meja kitorg mmg bising...almaklum lah ramai...
haaa...pjg kan meja...
  
 uncle mel & mak maz (dua-dua cousin mamasue tapi diorg bukan laki bini...=P )
kak ila(omar's beloved nanny) and omar (anak uncle mel)

kitorg duduk situ sampai orang dah nak tak de...tetiba mamasue rasa, apsal tetiba mcm meja kitorg je yg dok berbunyi...rupanya orang dah tinggal sket....
Baby Na pun dah gosok-gosok mata...kitorg balik dgn perut yg kenyang kul 10++ pm...
gambar mknn mamasue tak snap lah...overall lbh kurang je dgn tempat2 lain....

3 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

wahhh..meriahnye..celebrate ape mamasue??

MAMASUE said...

2 Nafiraa: tak de celebrate apa2 pun...just mkn2 makcik,pakcik...family kitorg bab mkn mmg #1!

Nens Collection said...

best dapat kumpul ramai2 kan..mest ade jek yg nk diceritakan..;)

Related Posts with Thumbnails