Tuesday, January 3, 2012

new hair cut

dhiya will get her new hair cut everytime papa pun pegi gunting rambut...
as for mamasue, sejak ada Baby Na ni, sorry kem salam lah nak berambut fesyen-fesyen ni...
mamasue tak de time langsung utk ke salon...klu pegi salon pun, mamasue duduk dlm keter je sambil nyusukan medina...papa n dhiya je la yg masuk..huhuhu...siannnn mama...
so ni lah gambar rambut terbaru dhiya 
 pinggang ni klu tak terkehel mcm ni mmg tak sah!

yang ni, bila nak tumbuh rambut ni???

4 yg dah komen:

Atia Adina said...

amboi pandai posing si dhiya ni

lydzar said...

hehe comel dhiya terkehel :)

hilda same la ngn medina. rambut byk tu jugak

Kancilbiru said...

alolo comel aih dua2 ni...

Nens Collection said...

baikk punyer posing dr kakak..hehe
saya pon pendek je rambut..ngn rambut hubby panjang lagi rambut die..haha

Related Posts with Thumbnails