Monday, January 9, 2012

I beli je...

mamasue beli je...menyokong industri perfileman negara =D
mamasue tgh jenjalan kt Empire, lalu je depan Speedy tu, ternampak CD ni letak kt depaaaannn skali...
terus pegi beli...
balik-balik je rumah, terus gelapkan lampu hall, bukak table lamp je...
konon-konon nak bagi feel wayang sket lah
CD Ombak Rindu....

apsal org kate sedih sgt...tak nanges pon...
mebi nak nanges pun tak blh...kakak dhiya tu asyik,'nape mama?nape mama?' tak sudah-sudah...
overall, kesimpulan mamasue pasal cerita ni, mcm cerita hisdustan lah....

5 yg dah komen:

lydzar said...

mmg pon. tak sedih pong!

|| NaFiRaa || said...

betol kata mamasue.. x de lah sedih sgtkan citer tuh.. masa citer tu keluar.. semua update kt fb citer tuh sedih bangat.. sampai lelaki pon boleh mengalir air mata tengok citer tuh.. tapi bila saya tengok.. biasa jek.. x de lah sedih sgt pon~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rugi jer beli cd :p aku donload ajer kat youtuube..hehehehe

Sarah Syazwani said...

mmg x sedih..biasa je ceritanya

Nens Collection said...

sy punyer tahap siap masuk panggung lagi..rugi rasa bayar tiket RM6..cehh..
layan buku lg best!

Related Posts with Thumbnails