Wednesday, January 4, 2012

dhiya back to school...

baru isnin lepas tadika dhiya tu pggl utk parents meet and registration 
orang lain semua dah setel parents meet, tadika dhiya baru nak buat
rupa-rupanya, Little Caliph kt tadika dhiya tu (tak tau la LC kt tempat lain mcmmana) tak ada penilaian untuk kids yg berumur 4 tahun...
so pencapaian dhiya masa 4 tahun tu tak de rekod lah
kata principle dia, 5 n 6 years old baru ada
so kitorang pegi tu utk amik baju, buku and tgk2 je lah buku-buku lama tu apa kerja-kerja yg dhiya dah buat
makanya....semlm lah baru mamasue and papa balut-balut buku kakak dhiya...
fuh!adventure sungguh....dengan Baby Na lagi yang nyebok....dhiya pun nyebok gak!
banyak kan buku?as dhiya said,'tahun ni dhiya bz meeting, isu-isu lagi....'.yo yooo oooooo je anak mamasue ni berisu-isu...isu pebenda tak tau
 Baby Na ni mcm biasa, main bawah meja
 ni plak gambar pagi td...adik yg over excited akak nak pi skolah...dia igt dia pun ikut sama kot
 ni lah dia, gambar budak yg akan bz tahun ni....bz sangggaaattt....apa-apa pun, semoga kakak dhiya rajin belajar dan berjaya hidup dunia dan akhirat....=)

3 yg dah komen:

lydzar said...

kelakar la dhia..siap ada isu lagi hahahahah

Atia Adina said...

dhiya ni akalnya macam org besar

Sarah Syazwani said...

bz meeting dengan cikgu..hehe

Related Posts with Thumbnails